Нека секој ден ни биде 8-ми март

По повод денот на жената на сите трудници кои во месец март ќе се одлучат за складирање матични клетки им подаруваме 150 евра попуст. Искористете ја оваа специјална прилика и обезбедете му го на Вашето дете највредниот подарок за иднината.