Online webinar

Био Сејв посветено работи и станува место за поддршка на сите трудници и идни родители. Online предавањето е корисно за да Ве припреми самоуверено да го дочекате крајот на бременоста како и најубавите моменти кои Ве очекуваат со доаѓањето на Вашето бебе.

И покрај тоа што во моментов не можеме да оствариме личен контакт, сакаме да одговориме на сите Ваши прашања во текот на самото online предавање или подоцна преку e-мејл, или на некој од достапните телефонски броеви.

Чувајте се и уживајте во секој ден од бременоста.

 

Јасна Апостолоски Николов

Дипломирана медицинска сестра, Меѓународен консултант за доење – IBCLC, Сертифициран едукатор за психофизичка подготовка на трудници

jasna 2021_18-00.png

 

 

 

Драгана Емел – Маркоска
Специјалист – Педијатар

dragana 2021_18-30.png

 

 

Online предавањата се слушаат на платформата Demio. Присуството е можно само со претходна пријава. Проверете го својот е-мејл! Пред почетокот на предавањето доволно е да го отворите својот е-мејл, да ја изберете опцијата JOIN и да се приклучите на предавањето. Бројот на слушатели е ограничен. Пријавете се преку линкот.