10 години на подарок за 10 години Bio Save Group

Bio Save Group како регионален лидер во областа на регенеративната медицина и чување матични клетки, оваа година одбележува јубилеј - 10 ГОДИНИ успешно работење во Словенија. По тој повод сакаме нашиот успех да го поделиме со Вас и да Ве израдуваме со вреден подарок - 10 ДОПОЛНИТЕЛНИ ГОДИНИ ЧУВАЊЕ МАТИЧНИ КЛЕТКИ од папочна врвка на Вашето дете.

Сите идни родители кои до крајот на март ќе се одлучат да зачуваат матични клетки од своето бебе во Bio Save, обезбедуваат чување на матичните клетки на 30 години по цена за 20 години.

Искористете ја приликата која се пружа само еднаш во животот и станете дел од Bio Save семејството кое успешно работи во сите земји од регионот - Македонија, Србија, Црна Гора, Словенија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Албанија.

За сите дополнителни инструкции бидете слободни да не контактирате на 02/3 111 121 или 075/34 34 33 или преку е-мејл.

 

Дополнителни погодности

  • Без плаќање однапред. Плаќањето се врши дури по добиената потврда дека примерокот е успешно припремен и сочуван во нашата банка за матични клетки.
  • Можност за плаќање на 12 месечни рати со 0% камата.