Јас сум Bio Save Трудница

Фотографирајте се така да личите на Bio Save трудницата

  • поставете ја фотографијата на својот Facebook и/или Инстаграм профил
  • тагнете #ЈасСумBioSaveТрудница и @biosavegroup и
  • добивате на подарок 10 дополнителни години чување на матичните клетки на своето бебе - 30 години по цена за 20!

Истотака, на Денот на жената, 8. март од сите пријавени трудници ќе избереме 2 кои најмногу потсетуваат на BioSave трудницата:

  • Првата ќе биде наградена со 30 години БЕСПЛАТНО чување матични клетки со можност да стане заштитно Bio Save лице во 2020.
  • Втората трудница на подарок добива бесплатно чување матични клетки во траење од 20 години!

Како да личам на Bio Save трудницата?

Можете да бидете облечена како неа, да се наместите во иста поза како неа, да се насмевнете како неа, да зрачите со позитивна енергија како неа, или, се тоа заедно :)

Понудата важи за сите трудници кои потпишале договор за чување матични клетки со Bio Save од 01.01. - 07.03.2020.

Станете и Вие дел од BioSave семејството! 

Искористете ја приликата која се нуди само еднаш во животот и сочувајте ги матичните клетки на своето бебе.

За сите дополнителни информации бидете слободни да не контактирате на 075/34 34 33 или преку мејл.

 

Дополнителни погодности

  • Без плаќања однапред. Плаќањето се врши дури по добиената потврда дека примерокот е успешно припремен и сочуван во нашата банка за матични клетки.
  • Можност за плаќање на кредит до 72 рати.

Корисни линкови

Добредојдовте во BioSave!