Лавовски попуст во месецот на лавовите

Дали знаете дека најголемиот број бебиња се раѓаат во хороскопскиот знак Лав? Лавовоите се “кралеви на џунглата”. Тие се огнени, забавни, силни и го слават животот секој ден. Bio Save им посакува добредојде на сите нови лавици и лавови! 

Како што им доликува на “кралевите”, во месецот на лавовите преипремивме посебна Лавовска понуда со попуст од 500 €.

Сите идни родители кои до 22. Август ќе потпишат договор за чување матични клетки за своето бебе со Bio Save, на подарок добиваат дополнителни 10 години чување на матичните клетки (вредност 400 €) + 100 € дополнителен попуст на цената.

Искористете ја приликата која се пружа само еднаш во животот и сочувајте ги матичните клетки на своето дете со низа извонредни поволности.

За сите дополнителни информации бидете слободни да не контактирате на 075/34 34 33 или преку мејл.

 

Дополнителни погодности

  • Без плаќање однапред. Плаќањето се врши дури по добиената потврда дека примерокот е успешно припремен и сочуван во нашата банка за матични клетки.
  • Можност за плаќање со 0% камата, од 149€/месечно.

Корисни линкови

Добредојдовте во BioSave!