Светски ден на Штрковите - Подарок 10 години во Јуни

Како и кај бременоста, штрковите во својот дом од топлите краишта се враќаат по 9 месеци отсуство. Тие се верни суштества кои во својот живот имаат само една сродна душа, а називот "штрк" потекнува од грчкиот збор чие значење е мајка - љубов. Затоа и сме им укажале доверба баш тие да ги донесуваат нашите бебиња:)

Доколку не сте знаеле, штрковите имаат свој ден, 24. Јуни кој ширум светот симболично се одбележува. И ние од BioSave сакаме да им укажеме чест на овие инспиративни животни.

Сите идни родители кои до крајот на јуни ќе потпишат договор за чување матични клетки за своето бебе со Bio Save, на подарок добиваат дополнителни 10 години чување на матичните клетки - 30 години чување по цена за 20.

Искористете ја приликата која се пружа само еднаш во животот и сочувајте ги матичните клетки на своето дете со низа на извонредни погодности.

За сите дополнителни информации бидете слободни да не контактирате на 075/34 34 33 или преку мејл.

 

Дополнителни погодности

  • Без плаќање однапред. Плаќањето се врши по добиената потврда дека примерокот е успешно припремен и сочуван во нашата банка за матични клетки.
  • Можност за плаќање на 12 рати со 0% камата, од 149€/месечно.

Корисни линкови

Добредојдовте во BioSave!