Виртуелна тура

Овозможете си виртуелна обиколка на лабораториите, магацините и останатите објекти на германската банка за матични клетки Vita 34. Оваа панорамска тура со поглед од 360 степени ќе Ве спроведе низ високотехнолошкиот свет на Vita 34.

Ќе го посетите "стаклениот ходник" специјално дизајниран за гостите на лабораторијата, приемната и прелиминарна лабораторија, "чистата соба", собата за замрнување, крио-магацинот и лабораториите za одгледување на клетки и хематологија.

Обиколката е можна со објаснување на англиски и германски јазик. Изберете го посакуваниот јазик и започнете ја турата:

Engleski jezik  Виртуелна тура - Flash - англиски јазик

Nemački jezik  Виртуелна тура - Flash - германски јазик

html5  Виртуелна тура - HTML5 (Препорачано за мобилни уреди).