БЕЗГРИЖНА БРЕМЕНОСТ

БЕЗГРИЖНА БРЕМЕНОСТ

Школа за едукација на трудници

На 14.12.2022 (среда) во 17:45 часот Био Сејв во соработка со прва приватна болница Ре-Медика ќе одржи предавање во рамки на програмата Безгрижна бременост.

Темата на предавањето е "Спонтано породување и прва педијатриска грижа за новороденчето". 

Предавачи ќе бидат Д-р Афродита Стомнароска, гинеколог-акушер и Прим. Д-р Марина Поп-Лазарова, педијатар. Низ интерактивна сесија ќе се обидеме да Ви ги презентираме најважните аспекти на спонтаното породување, грижата за новороденчето во првите моменти од неговиот живот и да одговориме на сите Ваши прашања.

Д-р Афродита Стомнароска

Д-р Афродита Стомнароска

Гинеколог-акушер

Прим. Д-р Марина Поп-Лазарова

Прим. Д-р Марина Поп-Лазарова

Педијатар

Предавањето ќе се одржи во просториите на Ре-Медика на 14.12.2022 година со почеток во 17:45 часот.

Присуството на предавањето е бесплатно. Бројот на места е строго ограничен.

Доколку сакате да присуствувате на настанот, потребно е да испратите е-мејл порака на нашата мејл адреса info@biosave.mk. Во мејлот наведете го Вашето име и презиме, Вашата е-мејл адреса и контакт телефон. Ќе добиете повратен мејл во кој ќе Ви потврдиме дека Вашето место е резервирано.

Sign In