Безгрижна бременост

Безгрижна бременост

Школа за трудници

Веднаш по завршувањето на 5-тиот час од Првиот циклус на Школата за трудници од програмата БЕЗГРИЖНА БРЕМЕНОСТ, Ви нудиме уште еден час и уште една тема корисна за Вас, “ДОЕЊЕ И НАСОКИ ЗА ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ НА ВАШЕТО БЕБЕ”. 

Поканети гости и предавачи ќе бидат нашите соработници од ‘ЗДРАВО БЕБЕ’.

Овој час ќе биде дополнет со дел за отворени прашања за секоја од поминатите теми и за таа цел ќе бидат присутни д-р гинеколози од РЕ-МЕДИКА.

Овој час ќе биде последен за оваа година. Следете не активно на социјалните мрежи, пријавете се за часот и активно вклучете се во секоја тема. Следните наши наслови ги припремаме само за Вас. 

 

Д-р Драгана Емел Маркоска

Д-р Драгана Емел Маркоска

педијатар

Јасна Апостолоски Николов

Јасна Апостолоски Николов

Дипломирана медицинска сестра, Меѓународен консултант за доење

Д-р м-р Симонида Котларова Попоска

Д-р м-р Симонида Котларова Попоска

гинеколог-акушер

Д-р Емилија Петановска Костова

Д-р Емилија Петановска Костова

гинеколог

Предавањето ќе се одржи во просториите на Ре-Медика на 21.12.2022 година со почеток во 17:45 часот.

Присуството на предавањето е бесплатно. Бројот на места е строго ограничен.

Доколку сакате да присуствувате на настанот, потребно е да испратите е-мејл порака на нашата мејл адреса info@biosave.mk. Во мејлот наведете го Вашето име и презиме, Вашата е-мејл адреса и контакт телефон. Ќе добиете повратен мејл во кој ќе Ви потврдиме дека Вашето место е резервирано.

Sign In