БЕЗГРИЖНА БРЕМЕНОСТ

БЕЗГРИЖНА БРЕМЕНОСТ

Школа за едукација на трудници

На 30.11.2022 (среда) во 17:45 часот Био Сејв во соработка со прва приватна болница Ре-Медика ќе одржи предавање во рамки на програмата Безгрижна бременост.

 

Темата на предавањето е "Царски рез и анезтезија". Во рамки на предавањето ќе бидат опфатени најважните аспекти од породувањето со царски рез како и анестезиолошкиот дел кој е комплементарен дел од процедурата.

 

Предавачи ќе бидат Д-р Јана Белевска, гинеколог-акушер и Д-р Звонко Крстевски, анестезиолог. Низ интерактивна сесија ќе се обидеме да Ви ги презентираме најважните аспекти на породувањето со царски рез и да одговориме на Вашите прашања.

Д-р Јана Белевска

Д-р Јана Белевска

Гинеколог-акушер

Д-р Звонко Крстевски

Д-р Звонко Крстевски

Анестезиолог

Предавањето ќе се одржи во просториите на Ре-Медика на 30.11.2022 година со почеток во 17:45 часот.

Присуството на предавањето е бесплатно. Бројот на места е строго ограничен.

Доколку сакате да присуствувате на настанот, потребно е да испратите е-мејл порака на нашата мејл адреса info@biosave.mk. Во мејлот наведете го Вашето име и презиме, Вашата е-мејл адреса и контакт телефон. Ќе добиете повратен мејл во кој ќе Ви потврдиме дека Вашето место е резервирано.

Sign In