BioCube™ пакетите се наменети за трудниците кои се свесни за важноста од превентивна заштита. Пакетите опфаќаат пренатален тест Harmony и чување матични клетки со најдобри финансиски услови.

Ние во Bio Save™ ги креиравме новите BioCube™ пакети кои на трудниците им го нудат Harmony™ пренаталниот тест по 200€ пониска цена и со стандардните 20 години, уште 10 дополнителни години бесплатно чување матични клетки. Искористете ги најдобрите BioCube пакети и бидете безгрижни во бременоста со овие извонредни погодности.

За сите дополнителни информации бидете слободни да не' контактирате на 02/3111 121 или преку мејл.

Дополнителни погодности

  • Без плаќање однапред. Плаќањето се врши дури по добиената потврда дека примерокот е успешно припремен и сочуван во нашата банка за матични клетки.
  • Можност за плаќање на рати со 0% камата.