Тимот на компанијата Bio Save разбира дека иста понуда не одговара вистински за сите. Размислувајќи како на што поадекватен начин да ги претставиме своите услуги и пружиме поддршка на идните родители на патот кој е пред нив, го припремивме Bio Save Signature – најдоброто од Bio Save!

Што всушност е Bio Save Signature?

Signature на компанијата Bio Save за Вас значи баш се' на едно место. Сакаме заедно со нашиот тим да го почувствувате задоволството и сигурноста избирајќи она што Ви е Вам важно и креирате единствен пакет за Вашето семејство – затоа што секое семејство е посебно на свој начин.

Што припремивме за Вас?

„Скројте“ го својот Bio Save Signature во нашите канцеларии, така што од листата која следи ќе го изберете она што највеќе го сакате за своите најблиски:

Цена на наброените услуги: 5340 EUR; во Bio Save signature пакет: 3690 EUR

Custom Made понуда по Ваша мерка. Сакаме да ја наградиме Вашата доверба! Во време кога ги менувате животните улоги и ги поместувате границите, сметајте на Bio Save. Станете дел од нашето семејство!