калкулатор

Изберете го својот идеален пакет за чување матични клетки

Колку деца очекувате?

едно
две
три

Период на складирање

20
30
40
50

Начин на плаќање

Во целост
На рати

Број на месечни рати

3
6
12

Преку компанијата Bio Save можете да платите на 3 и 6 рати, а преку кредитните картички на НЛБ Банка и Стопанска Банка на 12 рати без камата.

Чување на ткиво од папочна врвка?

Да
Не

Вашиот пакет

Калкулаторот ја прикажува начелната цена на износите

2,390€ - исплата во целост
Нарачајте

Sign In