Ако не сте знаеле, “Денот на прегратките” во светот се одбележува на 21. јануари. Целта е на тој ден да поделиме што е можно повеќе прегратки на своите драги лица и да се потсетиме на позитивните емоции кои се будат во нас. Затоа, на сите наши трудници им испраќаме топла прегратка и вреден подарок кои можат да го искористат до 1. февруари 2023 година.

Сите идни мајки кои до 1. февруари ќе потпишат договор за чување на матични клетки за своите новороденчиња со Bio Save, на подарок добиваат 10 дополнителни години чување матични клетки - 30 години чување по цена за 20.

За повеќе информации јавете се на 075/34 34 33 или 02/3 111 121, или испратете ни е-мејл порака на info@biosave.mk

Исто така, Ви обезбедивме и можност за плаќање до 12 месечни рати без камата

Искористете ја приликата која се пружа само еднаш во животот. Сочувајте ги матичните клетки на своето бебе во најголемата банка за матични клетки во Европа! 

Ценовник за матични клетки и условите за плаќање погледнете ги на следниот линк: Ценовник за Матични Клетки