Invicta е генетска лабораторија која се занимава со предимплантациски генетски скрининг. Скринингот им помага на паровите кои минуваат низ IVF процедура во пронaоѓање на најдобриот ембрион во постапката за вештачко оплодување. Секоја година Invicta тестира околу 1000 ембриони за парови кои сакаат принова, што ја прави втора најголема генетска лабораторија за предимплантациски скрининг во Европа.