Се што треба да знаете за матичните клетки:

  • Зошто да сочувате матични клетки?
  • За што треба да водите сметка при изборот на банки за матични клетки?
  • Кои се цените и условите за плаќање?
  • Како се лекува со матични клетки?
  • Како се тоа функционира?

Погледнете го видеото а останатите информации побарајте ги тука.