Дојде време за дарување и подароци. Иако најважниот подарок на идните родители е внимателно “спакуван” во мајчиниот стомак, Bio Save Дедо Мраз не ги заборави дечињата кои наскоро ќе се запознаат со сите убавини на животот. Им припреми специјален новогодишен подарок

Сите трудници кои до 31. декември ќе се одлучат по породувањето матичните клетки од своето бебе да ги сочуваат во Bio Save, на подарок добиваат 20 дополнителни години чување на матичните клетки - 40 години чување по цена за 20 !!! 

Искористете ја приликата која се пружа само еднаш во животот. Сочувајте ги матични клетки од своето бебе во најголемата банка за матични клетки во Европа

За повеќе информации јавете се на 075/34 34 33 или пратете ни е-мејл на info@biosave.mk

Ценовник за матични клетки и услови за плаќање погледнете на следниот линк: Ценовник Матични Клетки